Migreer jouw ERP systeem en open een wereld aan nieuwe mogelijkheden

Migreer jouw ERP-systeem naar de cloud, en open een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Een van de grootste voordelen van de cloud, is de mogelijkheid om snel in te spelen op nieuwe (technologische en zakelijke) mogelijkheden.

hero pattern

Na de overstap van een on-premise ERP-systeem naar Business Central Online, vind je een hele wereld aan nieuwe mogelijkheden in AppSource.

De zakelijke appstore van Microsoft biedt je een enorme verzameling van vaak eenvoudig te integreren oplossingen ( ‘extensions’) voor de meest uiteenlopende uitdagingen.

Stroomlijn direct bestaande processen. Optimaliseer work flows. Automatiseer autorisaties, of reduceer de hoeveelheid papier en emails met een van de duizenden AppSource-extensies.

Bovendien beschik je nu ook over krachtige nieuwe mogelijkheden van Power BI, en de veelbelovende introductie van Copilot.

De naadloze data-integratie tussen Business Central en Power BI in je nieuwe cloud omgeving ondersteunt gedetailleerde realtime rapportages.

De heldere visuele presentaties geven je veel meer grip op jouw bedrijfshuishouding. Bijvoorbeeld op de kosten van vervoer, of schommelingen in de omvang van bestellingen.

Copilot is de eerste datagedreven personal assistant die native meedraait met een groot aantal cloudoplossingen, zoals jouw ERP- en CRM-tools.

Deze ‘datagedreven assistent’ kan daardoor álle data van al jouw aangehaakte Microsoft-applicaties met een scherp oog uitpluizen op relevante informatie.

Met deze krachtige tools in de cloud anticipeer je makkelijker op toekomstige ontwikkelingen, en maak je slimmere beslissingen.
Download gemakkelijk en lees daarna verder!
6 aandachtspunten voor een succesvolle overstap

Download het gratis whitepaper en ontvangen 6 belangrijke aandachtspunten die je helpen om een succesvolle overstap te maken naar Business Central.